4Cars 95958 napfényvédõ szélvédõre 142x67cm (95958)

4Cars 95958 napfényvédõ szélvédõre 142x67cm (95958)

1 029 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

4Cars 95958 napfényvédõ szélvédõre 142x67cm (95958)

1 029 Ft
+ 1 459 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
aruhaz.kauffer.hu
Termékleírás
4Cars 95958 napfényvédõ szélvédõre 142x67cm

Kimagasló védelem: a napellenzõ hatásos védelmet biztosít az autó elsõ szélvédõjére. Nincs több forró kormánykerék, égetõ műszerfal, meleg belsõ terek és tüzes bõrülések. Az ezüst fényvisszaverõ technológia visszaveri a tűzõ napsugarakat, jelentõsen blokkolja a káros UV sugárzást.  

Tökéletesen illik a legtöbb autó szélvédõre is! Rendkívül könnyen és gyorsan felhelyezhetõ, így mindennapos használatra is kényelmes. Úgy tervezték, hogy akár az autóajtók zsebében is tárolható legyen.

Az extrém UV-sugarak gyakran okoznak fakulást, repedést és komoly károkat az autó belsõ terében. A napellenzõ használatával biztosan hosszú élettartamú és gyönyörű autóbelsõje lesz. Speciális ezüst neylon bevonattal van ellátva, amely visszaveri az UV sugarakat.

Nagyobb kényelmet élvezhet útközben vagy nyaraláskor, parkoljon autója akár a tűzõ nap alatt, a termék használatával lényegesen hűvösebb légteret biztosíthat, az extrém forrósághoz képest!

Használata:

1. Helyezze a nyitott napellenzõt a szélvédõ belsõ vagy külsõ felületére úgy, hogy a szélvédõt teljesen takarja.

2. Belsõ használat esetén: csúsztassa le a napellenzõt a műszerfalig, felül hajtsá rá a beépített napellenzõket.

3. Külsõ használat esetén: helyezze az ablaktörlõ lapátok alá, majd lehetõség szerint csiptesse az ajtókhoz a széleket!

Termék adatok:

Szín: ezüst (kívül) + fekete (belül)

Mérete: kb. 142x67 cm


Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.